Hvad koster det?

Transskribering

Når du som kunde surfer rundt på internettet for at finde en til at transskribere dine lydfiler, så vil du hurtigt opdage, at der er meget stor forskel på pris og betingelser. Det kan derfor betale sig for dig, at du bruger lidt tid på at regne efter, hvad dit projekt kommer til at koste i transskribering. Måske er timeprisen lav, men til gengæld bruges der længere tid, - eller omvendt.  

Hos mig er det nemt at gennemskue for alle. Jeg har en fast timepris på kr. 250,- ekskl. moms. En timepris har vist sig at være mest fair, da lydoptagelser kan være af meget forskellig karakter, og i nogle tilfælde kan tidsforbruget derved svinge meget. Derfor betaler du hos mig kun for den tid, jeg bruger på lige præcis din opgave... det skal kunne betale sig at levere gode lydfiler.  

Hvis det skal omregnes, så koster en times optaget lydfil mellem kr. 1.000,- - 1.125,- ekskl. moms. Det svarer til en pris på kr. 4,- - 4,50 pr. optaget minut.

Jeg har ingen startgebyrer, særlige rabatordninger eller skjulte tillæg.

Betalingsbetingelserne er ens for alle, nemlig 10 dage efter fakturadato. Øvrige betalingsbetingelser fremgår af min faktura, som du modtager efter, opgaven er afsluttet, eller ved udgangen af hver måned såfremt opgaven strækker sig over længere tid.

 

Hurtig og billig transskribering helt ud til fingerspidserne!